Online zichtbaarheid is belangrijk

In een nieuwe werkelijkheid waar fysiek contact niet langer de norm kan zijn is online zichtbaarheid steeds belangrijker. Omdat er in deze moeilijke tijd misschien minder budget is om de online zichtbaarheid te verbeteren geven wij u graag een aantal exclusieve tips waarmee u zelf aan de slag kunt gaan. 

1: Maak een “Google mijn bedrijf” account aan.   
Zodat (potentiële) klanten belangrijke informatie over uw bedrijf in een oogopslag kunnen vinden. Zoals bijvoorbeeld: uw locatie, de route, openingstijden, uw website en telefoonnummer of andere contactgegevens. Heeft u al een account? Zorg er dan voor dat deze up-to-date is. Zodat klanten kunnen zien of uw bedrijf open is en wat de openingstijden zijn. Voeg foto’s toe en verzamel reviews van klanten.

2. Bereik uw doelgroep via social media 
Laat volgers weten dat u er bent en welke leuke nieuwe acties u bedacht heeft. Zorg dat uw volgers uw berichten liken en delen zodat u ook opvalt bij nieuwe potentiële klanten. Vindt u het moeilijk om onderwerpen te bedenken voor uw social media posts? Maak dan gebruik van de gratis online inhaakkalender en speel in op de waan van de dag. 

3. Maak videocontent
Videocontent doet het erg goed online en vooral op social media. U hoeft geen gelikte bedrijfsvideo’s te maken met een strakke intro, ondertiteling en een aftiteling. Uw volgers willen weten wat u bezig houdt en hoe u deze crisis doorkomt. Gebruik uw mobiele telefoon of de webcam van uw laptop en geef uw volgers een inkijkje in uw leven, geef tips of bespreek maatschappelijke thema’s.  

Ga aan de slag en verbeter uw online zichtbaarheid! Heeft u hulp nodig? Neem contact met ons op, wij helpen u graag.