Onze Partners

Logo Tognology
Tognology – Data analytics & data driven marketing

Data driven marketing voor het verzamelen, verrijken en analyseren van uiteenlopende gegevens van uw websitebezoekers. Een data driven marketingplatform met uitgebreide mogelijkheden om uw marketingproces te automatiseren. Ton van Tognology levert een compleet data driven marketingplatform en richt dit volledig op maat voor u in. Altijd de beste en snelste service, waar Ton uitvoerig met u meedenkt om het gewenste resultaat te behalen.

BusyBees Logo
BusyBees Marketing – Creatieve online marketing in Limburg

Een creatief marketingbureau dat met u meedenkt en voor u klaar staat wanneer u hulp nodig heeft. Met Mick zult u de ontwikkeling/uitwerking van uw marketingvraagstuk ervaren als een samenwerking. Hij heeft oog en oor voor uw inbreng en is altijd bereid de helpende hand te bieden. Dat is waarom wij zo graag samenwerken met Busybees Marketing.     

Logo Geefirm
Geefirm – Zoho advanced partner

Onze trouwe partner op het gebied van Zoho CRM integratie. Het CRM systeem dat wij zelf gebruiken maar dat ook door veel van onze klanten gebruikt wordt. Een fijne samenwerking waar Geefirm altijd bereikbaar is voor persoonlijke ondersteuning. Er wordt proactief meegedacht en maatwerkoplossingen worden geboden.

Leadinfo Logo
Leadinfo – Herken zakelijke websitebezoekers

Een waardevolle online tool die op een overzichtelijke manier helpt inzicht te krijgen in uw zakelijke websitebezoekers. Deze info is meteen inzichtelijk en direct bruikbaar. Bij vragen of problemen kunt u terecht bij de helpdesk die u meteen verder zal helpen. U kunt zelfs de gratis proefversie 14 dagen vrijblijven proberen.

Logo Becs IT services
Becs – IT Services

Dé partner op het gebied van IT. Die u volledig ontzorgt en altijd meteen voor u klaar staat om problemen die zich voordoen aan te pakken en op te lossen. Ze bieden snelle en persoonlijke service met een vast aanspreekpunt waarbij u altijd terecht kunt. Het is niet voor niks dat veel klanten Becs een goede beoordeling geven in het klanttevredenheidsonderzoek dat wij voor hen hebben uitgevoerd.