Realisatie van uw ambitie

Proactieve aanpak: denken, durven en doen

Strategie, sales & marketing op elkaar afstemmen is pittig. Gelukkig is dat precies onze smaak. Wij onderzoeken hoe de huidige klanten bij u terecht zijn gekomen. Door deze klantreis in kaart te brengen, kunnen we prospects nog specifieker benaderen (via sales en marketing en social selling) met de informatie die zij zoeken.

Wij brengen en houden uw potentiële klanten in beeld en informeren ze herhaaldelijk met relevante, waardevolle content. Daarnaast bouwen we met deze potentiële klanten aan een constructieve relatie.

Het verbeteren van de interactie tussen strategie, sales, marketing en social selling is de basis voor uw groeiambitie. Door deze disciplines beter op elkaar af te stemmen krijgt u meer kwalitatieve leads. Ons team helpt u aan frisse, vernieuwende ideeën. Wij zijn flexibel en denken met u mee in oplossingen.

Stap 1

Strategie bepalen

De strategie leggen we als stevig fundament vast in een plan van aanpak. Daarna zorgen we samen voor een goede implementatie binnen uw organisatie.

Stap 2

Structuur neerzetten

Elke verbetering begint bij een grondige analyse. Samen investeren we tijd in uw bedrijf om inzicht te krijgen in de structuur en deze aan te laten sluiten bij de strategie.

Stap 3

Content creëren

Content moet relevant en herkenbaar zijn en aansluiten bij interesses van uw doelgroepen. Daarom brengen we uw klantreis in kaart en realiseren we een goede basis voor uw marketing.

Stap 4

Klanten werven

Kwalitatieve leads brengen uw ambitie binnen handbereik. Door het delen en overdragen van onze kennis en ervaring verbeteren we de efficiency van uw salesteam.

Expertises

Strategie & Positionering

Een doordacht plan staat aan de basis van een gedegen aanpak. Samen ontwikkelen we een sales- en marketingstrategie met concrete acties om nieuwe klanten te werven. Een scherpe positionering, doelgroepbepaling en propositie zijn daarbij essentieel.

Sales & Marketing ondersteuning

Continue verbetering is vaak het geheim achter groei. Met onze sales- en marketingtools krijgt uw sales een extra boost. Uw marketing- en salesactiviteiten brengen we inzichtelijk, beheersbaar en meetbaar in kaart. Dit helpt u om uw processen steeds te optimaliseren.

Social selling & implementatie

Sales verandert in een razendsnel tempo, in een mix van cold calling en social selling. Samen gaan wij actief aan de slag met social media, zoals LinkedIn. Wij breiden uw online netwerk uit, helpen met het creëren van content en genereren gekwalificeerde leads via uw onlinenetwerk.

Wilt u leren hoe u uw on- en offline salesvaardigheden kunt verbeteren? Ingrid van Sloun, eigenaar van SpiceUpBiz, heeft haar jarenlange sales ervaring gebundeld in een boek.