Sales & Marketing

Effectiever verkopen door waarde te creëren

Sales en marketing horen elkaar aan te vullen en te versterken. Bij sales richten we ons op de groei van uw netwerk en uw klantenportefeuille. Dat kan door acquisitie die gecombineerd wordt met social selling, maar ook aan tafel bij uw opdrachtgever. Bij marketing bieden we ondersteuning in het onderzoeken en bewerken van uw markt. Dit doen we op strategisch, tactisch én operationeel niveau. Op basis van een weloverwogen strategie kunnen we acties snel inzetten, met de juiste online middelen.

Sales & Marketing ondersteuning

De combinatie van gestructureerde sales en marketing laat uw verkoopproces significant effectiever en efficiënter verlopen. Waarom? De een kan niet zonder de ander. Zonder marketing heeft sales geen deals om te sluiten. En zonder sales heeft marketing geen opvolging voor de leads. Kortom, een betere samenwerking met een stevige structuur als fundament is niet alleen goed voor uw bedrijf. Alle betrokkenen hebben er baat bij.

SpiceUpBiz zet sales centraal en ontwikkelt een strategisch plan dat focust op groei. Marketing sluit daar naadloos op aan, zodat uw prospects de verschillende fases doorlopen en opgewarmd worden tot loyale klanten.

Onze expertises

Acquisitie

Wij gaan actief voor u aan de slag met de werving van nieuwe klanten op verschillende manieren, online én offline. De strategie verwerken we in een doordacht verkoopplan.

Leadgeneratie

Alle sales- en marketingactiviteiten richten we op het aantrekken en in contact komen met uw potentiële klanten. Leads converteren we tot klant door ze te voeden met relevante informatie, op het juiste moment.

Lead nurturing

Lead nurturing is cross en upsell bij bestaande klanten, maar ook het blijven opvolgen van uw leads richting de verkoop. Het is een vorm van leadmanagement.

Lead management

Wij dragen uw leads over van marketing naar sales met als doel om leads efficiënt om te zetten naar kopende klanten. Dit is het hele proces van leadgeneratie richting de aankoop.

Sales funnels

Deze verkooptrechter geeft weer welke fases uw lead doorloopt naar prospect om uiteindelijk klant te worden (MQL naar SQL). Gepersonaliseerde content speelt hierbij de hoofdrol.

Contentcreatie

De doelgroep binden we aan uw organisatie door interessante, relevante en waardevolle content te creëren en te delen. Dit doen we samen met uw eigen marketingafdeling, marketingbureau, onze partners of medewerkers.

Conversie optimalisatie

Wij analyseren uw website op zowel technisch als functioneel vlak en verwerken dit in een verbetervoorstel. Zo werken we naar een situatie toe waarbij bezoekers sneller en eenvoudiger overgaan tot contact of aankoop.

Data driven marketing

Wij verzamelen data om koopgedrag te analyseren en vervolgens betere keuzes op het gebied van sales en online marketing te maken.

Wilt u leren hoe u uw on- en offline salesvaardigheden kunt verbeteren? Ingrid van Sloun, eigenaar van SpiceUpBiz, heeft haar jarenlange sales ervaring gebundeld in een boek.