Over ons

Wie is Spiceupbiz?

Recht door zee, pragmatisch en hands-on. Kortom, een strategisch salesbureau met een eigen mening. Actief vanuit Roermond in Limburg en ver daarbuiten. Met 30 jaar sales- en marketingervaring weten we snel wat u op welk moment echt nodig heeft. Geen complexe, theoretische modellen die ergens op de plank of in de kast belanden. Wel praktische tools die een winstgevende samenwerking met meetbare prestaties oplevert en bovendien eenvoudig te implementeren is in uw bedrijf.

Expertise combineren we met enthousiasme. Kansen en uitdagingen grijpen we met beide handen aan. Resultaat is waar we het allemaal voor doen. De wereld om ons heen staat niet stil, de behoeften van uw klanten veranderen doorlopend. Wij bewegen met u mee. Die flexibiliteit en kracht hebben we. Want wij zijn SpiceUpBiz!

Ons team

Spicy people

Bij SpiceUpBiz werkt een compleet team met verschillende expertises aan uw groei- en bedrijfsambities. De samenstelling is toegespitst op uw behoeften en persoonlijke situatie, zodat de uiteindelijke resultaten maximaal zijn.

Partners

Samen sterker

Naast ons vaste team werken we ook samen met diverse partners op het gebied van marketing, design, fotografie en copywriting. Wij zetten alle lijnen uit, nemen de regie en blijven uw centrale aanspreekpunt. Samen managen wij het leadgeneratieproces perfect om uw doelstellingen te behalen.

Wilt u leren hoe u uw on- en offline salesvaardigheden kunt verbeteren? Ingrid van Sloun, eigenaar van SpiceUpBiz, heeft haar jarenlange sales ervaring gebundeld in een boek.