Wil je nieuwe business binnenhalen, herpositioneren, cross- of upsellen?

ONZE MISSIE

Een synergie tussen klantgerichte strategie, sales en marketing heeft een positief effect op omzet en groei. Sales kan alleen excelleren op basis van een goed plan waarin de juiste marketingmiddelen ingezet worden. De propositie moet nauw aansluiten op de vraag van de klant. Ons streven is om middels een totaalconcept bedrijven en organisatie te faciliteren in een realiseerbaar, controleerbaar, beheersbaar en bij te sturen strategisch plan. Wij maken verkoopdoelstellingen concreet waar anderen het vaag laten!

ONZE VISIE

Onze jarenlange ervaring leert ons dat succes onlosmakelijk verbonden is met een integrale strategie. Doelgroep, propositie en doelstellingen moeten vanuit de visie van de klant nauwkeurig en helder afgebakend zijn.  Klantgerichte marketing- en salesactiviteiten sluiten hierbij naadloos op elkaar aan en dienen ter ondersteuning van de accountmanager. Salesdruk wordt voorkomen door duidelijke en heldere structuren, haalbare targets, een duurzame aanvoer van warme leads en on-demand coaching.

Strategie bepalen

We ontwikkelen (samen met jou) een customer driven salesstrategie en een plan van aanpak.

MARKETING ADVISERING

Wij adviseren je over de inzet van marketingtools die jouw sales een boost gaan geven. Desgewenst voeren wij dit ook voor je uit.

SALES ONDERSTEUNING

Wij ondersteunen je bij salesactiviteiten: koude acquisitie behoort tot het verleden.

on-demand SALEScoach

Soms heb je behoefte aan een coach. Wij denken dat coaching de olie is die de verkoopmachine soepel laat draaien.

Benieuwd geworden naar onze aanpak?

Neem via onderstaande manieren contact met ons op.

WESTHOVEN 7 | 6042 NV ROERMOND